Det är enkelt att handla av oss på Torkarblad.nu (förhoppningsvis?).

Leta upp den eller de produkter som du är intresserad av (via menyn/kategorierna) och lägg till dem i varukorgen. När du har handlat färdigt så går du till kassan där du antingen kan handla som gäst eller registrera dig för ett kundkonto. Handlar du som gäst så får du ingen automatisk tillgång till orderhistorik osv. som du annars får via ett eget konto, fördelen är dock att du slipper hålla ordning på ännu ett konto.

Har du handlat som gäst så återfinns kvittot/fakturan (skall ej betalas förresten, fastän det heter Faktura, då betalningen sker genom Klarna eller Banköverföring direkt till oss) via länken i ordererkännandet som skickas per mejl. Om du inte hittar kvittot/fakturan på köpet så är det bara att kontakta oss så mejlar vi en PDF-fil.

Frakten är kostnadsfri för alla produkter och vi erbjuder flera betalningsalternativ via Klarna, bl.a. Swish, Kortbetalning, Direktbetalning, Faktura och Delbetalning. Det går även bra att betala med Banköverföring som då sker direkt till oss. Notera dock att ordern inte behandlas förrän pengarna är framme om du väljer manuell Banköverföring.

Go shop!