Betalningar i shopen

Hos Torkarblad.nu kan du betala med Klarna Checkout som är en oerhört populär och omtyckt betalmetod här i Sverige.

Läs mer om betalsätten här nedanför, och tveka inte att fråga om du undrar något.


Klarna Checkout Torkarblad.nu

Klarna Checkout:

Här i shopen kan du betala med Klarna Checkout som är en väldigt flexibel betalmetod.

Så fort du är "identifierad" av Klarna i butikens kassa (dvs. när du har fyllt i dina kontaktdetaljer osv.) så kommer du att få välja mellan olika betalsätt som presenteras för dig. Alla betalalternativ kanske inte är tillgängliga då det är individuellt, men dessa generellt så finns det fem betalsätt vilka är Swish, kortbetalning, Klarna Direkt, Klarna Faktura och Klarna Delbetalning.

Klarna Checkout tar ingen kreditupplysning direkt i kassan utan ENDAST VID BEHOV om du exempelvis har valt faktura eller delbetalning och inte är "känd" av Klarna sedan tidigare, eller om summan är väldigt hög till exempel. Om en kreditupplysning görs så kommer denna inte att synas för andra som tar en kreditupplysning på dig, exempelvis en bank. Kreditupplysningen kommer heller inte att påverka din kreditvärdighet! Om du inte skulle bli beviljad att handla mot faktura eller delbetalning så behöver du betala av produkten eller produkterna direkt, via exempelvis Swish, kort eller Klarna Direkt (kopplat konto).

De fem betalsätten som normalt erbjuds av Klarna är:

1. Swish - Betala snabb och enkelt via mobilen, inga avgifter tillkommer och betalsättet Swish finns inbyggt i Klarna i kassan.

2. Kortbetalning - Betala för ditt köp omgående, med exempelvis VISA, Mastercard, Eurocard eller American Express, som är integrerat hos Klarna. Supersmidigt och du slipper tänka på att köpet ska betalas framöver, eftersom det redan är betalat! Inga avgifter tillkommer för kortbetalningen och inga av dina kortuppgifter sparas här i webshopen, utan det är hos Klarna som detta finns. Tryggt och smidigt med andra ord.

3. Klarna Direkt - Om du har registrerat dig för Klarna Direkt så kan du slutföra köpet via Bank-ID, då dras pengarna från ditt konto som är kopplat till Klarna (om du har registrerat dig och kopplat samman bankkontot som sagt).

4. Klarna Faktura - Supersmidigt och utan avgifter om du betalar köpet inom 30 dagar. Fakturan skickas från Klarna via mejl till dig efter att vi har skickat din order. Har du Klarnas app eller loggar in på Klarna så går det även att göra ändringar där, för att exempelvis flytta fram förfallodatumet på fakturan, om det skulle behövas av någon anledning (då tillkommer en avgift vilket står beskrivet). Om du vill betala med faktura (och är berättigad till detta) så måste du fylla i korrekta personuppgifter i kassan, annars är detta betalalternativ inte tillgängligt. Vid val av faktura så kommer beställningen ENBART att skickas till din folkbokföringsadress. Kom även ihåg att betala fakturan inom utsatt tid för att slippa påminnelseavgift på 60 kr och dröjsmålsränta (påminnelseavgiften är 29 kr om du har handlat för ett lågt belopp under 60 kr). Om inte fakturan betalas överhuvudtaget så går ärendet så småningom vidare till inkasso, och det är ju inte kul med en massa extra avgifter och tråkigheter!?

5. Klarna Delbetalning - Ibland kan det vara skönt att dela upp betalningen under ett par månader, då finns alternativet delbetalning. Med Klarna Delbetalning så kan du betala i din egen takt från 1/24 delar av totalbeloppet, dock minst 50 kr per månad. Självklart går det fint att betala av hela den återstående skulden på en och samma gång varav kontot för delbetalning avslutas.

Läs gärna igenom Klarnas villkor på deras hemsida:

Klarna Villkor

Här nedan är ett par kontaktuppgifter till Klarna om du vill komma i kontakt med dem.

Ring Klarna:

08-120 120 10

Öppettider telefon:

Mån – Fre 08:00 – 22:00
Lör – Sön 10:00 – 17:00
Helgdagar stängt.

Du hittar även svar på många frågor via Klarnas dedikerade kundtjänst-sida, som finns här:

https://www.klarna.com/se/kundservice/

Där kan du även chatta med Klarna direkt i mobilen eller via datorn.

Om du inte redan har Klarnas app till din smartphone så kan den hämtas antingen via Apple App Store eller Google Play-butiken, beroende på vad du har för telefon. I appen kan man utföra en mängd olika ärenden såsom att se vilka beställningar man gjort, betala fakturor, förlänga förfallodatum och mycket annat. Väldigt smidigt!

Torkarblad.nu är självklart även behjälpliga i den mån som är möjligt gällande frågor om Klarna, skicka ett mejl eller SMS om du istället vill ställa frågorna till oss.