Vi köper dina gamla torkarblad som är utrustade med spolare och uppvärmning

Nu presenterar vi en ny tjänst här på Torkarblad.nu som gör det lite mer hållbart för miljön och ekonomiskt i plånboken för alla parter inblandade.

Det är nämligen så att vi köper dina gamla Volvo-torkarblad för att återställa dem till fullgott skick och sedan sälja dem på nytt här i shopen, dvs. som "renoverade" (refurbished).

Men vi köper inte vilka blad som helst tyvärr, utan det måste vara Volvo Original eller Valeo Aquablade till Volvo XC60 II eller S60 III / V60 II och som är utrustade med både spolarvätska och el-uppvärmning (i princip alla svensksålda bilar har detta).

Vi köper dina gamla Volvo Original torkarblad till XC60II, S60III eller V60II

100 kr betalar vi för ett set med två blad (100 kr ex. moms om du är ett företag).

Dessa torkarblad är relativt dyra som nya, i jämförelse mot torkarblad till de flesta andra bilar på marknaden, i och med att dem har både spolare och uppvärmning såklart.

Eftersom den främsta orsaken till att man byter torkarblad från första början beror på dåligt gummi, så är detta ett väldigt lämpligt kit med torkarblad att sälja som just refurbished.

Det vi gör med bladen, innan de går till salu, är att dem plockas isär, rengörs och kontrolleras samt får nytt gummiblad givetvis, för att till sist funktionstestas i sin helhet. Om det är något annat som behöver åtgärdas med torkarbladen så ordnar vi också det. De säljes sedan till ungefär halva nypriset.

För att vi ska köpa in torkarbladen så behöver dem vara funktionella i den bemärkelse att de inte har några sprickor i materialet, inte är böjda och att spolare samt uppvärmning fungerar. Kosmetiska defekter som inte påverkar funktionen är helt OK, det löser vi.

Skicka ett mejl till oss på info@torkarblad.nu med ett par bilder och din övriga info, så tar vi det därifrån. Alla uppgifter behandlas enligt GDPR.

Det du behöver ha, förutom torkarbladen i sig, är en skrivare för att printa fraktsedeln, samt någon slags kartong att frakta torkarbladen i (det går bra att vara kreativ där).

Vi vill gärna poängtera att den absolut bästa lösningen för dig, rent ekonomiskt, vore att själva byta till refillgummi, men ibland kanske man helt enkelt vill ha nya fräscha blad, vilket är förståeligt.

Genom att sälja dem till oss så gör vi bägge en förtjänst på detta, för att inte glömma den nya framtida ägaren som sparar in 50%. ;)

OBS! Vi köper även in torkarblad till andra bilmodeller, så länge dem har spolare och el inbyggt.

Allt gott,

Mvh
Torkarblad.nu