Frakt & Leverans

Leveransvillkor

Leveranstiden från det att vi skickar varorna är vanligtvis 1-3 vardagar och vi har fri frakt på alla produkter, eller för att vara mer specifik, fraktpriset är såklart inkluderat i produktpriset för någon fri frakt finns ju egentligen inte.

För övrigt angående leveranstiden så är denna ungefärlig, för de flesta tar det 1-3 vardagar men vissa adresser i Sverige kan ta längre tid, exempelvis Öland, Gotland och Norrland osv. Vi får heller inte glömma att det kan hända saker på vägen såsom att lastbilen kan gå sönder, personal som är sjuka m.m.

Vi skickar alla torkarblad och övriga produkter med paket via DHL alternativt paket/brev via PostNord, vilket körs ut till Service Point / ombud eller direkt till er postlåda om det är mindre produkter. Samtliga försändelser innehåller en returadress till oss.

Bor du i Värnamo? Då finns även möjlighet till fri hemleverans, oftast samma dag! Vi lämnar av paketet ända fram till 22:00 de flesta dagar i veckan, även helger. Du kan dessutom skriva en kommentar i checkout ifall du vill ha leveransen ännu senare än så, då lämnas paketet på angiven plats.

OBS! Vid högsäsong, som vanligtvis infaller under vår och höst, så kan det förekomma vissa leveransfördröjningar!

DHL logo

Postnord logo

Fraktfritt logo