Här följer våra enkla och tydliga köpvillkor som accepteras om du handlar av oss på Torkarblad.nu. Vill du istället läsa våra användarvillkor/personuppgiftspolicy (GDPR) och cookieanvändning, klicka här!

Inledning:

Vårt mål är att ha nöjda kunder, då är man bestående! Vi vill erbjuda dig som fordonsägare en enkel & trevlig upplevelse att handla bra & billiga torkarblad till bilen & lätt lastbilen.


Vem ni handlar av/kontakt:

Jag som driver e-butiken Torkarblad.nu heter Jonathan Petersson och har en enskild firma med följande företagsuppgifter:

Godkänd för F-skatt samt registrerad för moms.

All kontakt sker uteslutande via e-post eller SMS och du får oftast svar inom 24 timmar.


Priser:

Samtliga priser på hemsidan är angivna inklusive 25% svensk moms.


Vilka vi säljer till:

Vi marknadsför, säljer och skickar våra produkter till både privatpersoner, företag och myndigheter i Sverige. Du måste vara minst 18 år för att handla av oss eller ha målsmans godkännande. Varmt välkomna!

Kunder utanför Sverige men inom EU / EEA (Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet) har även möjlighet att handla i webshopen som om du vore en lokal kund i Sverige, dvs. vi säljer till alla EU-länder samt Norge, Island och Liechtenstein men skickar enbart till adresser inom Sverige.

Customers outside of Sweden but within the EU / EEA (European Economic Area) also have the opportunity to shop in the webshop as if you were a local customer in Sweden, ie. we sell to all EU countries as well as Norway, Iceland and Liechtenstein but only ship to addresses within Sweden.


Att handla:

Det går för närvarande endast att handla via denna e-butiken, Torkarblad.nu, vi erbjuder ingen försäljning från vår fysiska företagsadress, men vem vet vad framtiden kan erbjuda? Du kan handla antingen som gäst eller som registrerad kund.


Produkterna:

Alla produkter i shopen håller hög kvalitet till bra priser! Samtliga är givetvis godkända att användas inom Sverige och EU.

Vi säljer enbart genuina produkter av äkta varumärken.

 Torkarblad där bil & årsmodell anges! 

I butiken finns det produkter där man kan ange sin bil & årsmodell för att beställa ett komplett kit fram och/eller torkarblad till bakrutan. Dessa produkter har ett fast pris oavsett längderna som behövs till just Din bil.

Exempel framruta: Det spelar ingen roll om bilmodellen ifråga kräver 2 st 450 mm torkarblad eller 2 st 650 mm torkarblad, priset förblir detsamma vilket oftast är lägre än om du väljer att köpa torkarbladen styckvis här i shopen. I vissa fall blir priset inte lägre, detta betyder dock inte att du kan byta den produkten (komplett kit) mot styckeprodukter (torkarblad styckvis), då måste du först returnera det kompletta kitet och göra en ny beställning eftersom produkterna i det "Kompletta kitet" är en enskild (1 st) produkt för sig, som är till för att underlätta vid beställning.

Har du köpt en produkt där det krävs att bilmodell och årsmodell anges så kommer längden och specifikation på dessa torkarblad att framgå efter order, via ett notifieringsmejl som skickas ut. Denna information står givetvis även med på kvittot/fakturan från oss.


Frakt och leverans:

Leveranstiden från det att vi skickar varorna är vanligtvis 1-3 vardagar och vi har fri frakt på alla produkter, eller för att vara mer specifik, fraktpriset är såklart inkluderat i produktpriset för någon fri frakt finns ju egentligen inte.

För övrigt angående leveranstiden, så är denna ungefärlig, för de flesta tar det 1-3 vardagar men vissa adresser i Sverige kan ta längre tid, exempelvis Öland, Gotland och Norrland osv. Vi får heller inte glömma att det kan hända saker på vägen såsom att lastbilen kan gå sönder, personal som är sjuka m.m.

Vi skickar alla torkarblad och övriga produkter med paket via DHL alternativt paket/brev via PostNord, vilket körs ut till Service Point / ombud eller direkt till er postlåda om det är mindre produkter. Samtliga försändelser innehåller en returadress till oss.

Bor du i Värnamo? Då finns även möjlighet till fri hemleverans, oftast samma dag! Vi lämnar av paketet ända fram till 22:00 de flesta dagar i veckan, även helger. Du kan dessutom skriva en kommentar i checkout ifall du vill ha leveransen ännu senare än så, då lämnas paketet på angiven plats.

OBS! Vid högsäsong, som vanligtvis infaller under vår och höst, så kan det förekomma vissa leveransfördröjningar!

DHL logo

Postnord logo

Fraktfritt logo


Betalning:

Hos Torkarblad.nu kan du betala med Klarna Checkout som är en väldigt populär och omtyckt betallösning här i Sverige.

Läs mer om betalsätten här nedanför, och tveka inte att fråga om du undrar något.


Klarna Checkout Torkarblad.nu

Klarna Checkout:

Här i shopen kan du betala med Klarna Checkout som är en väldigt flexibel betalmetod.

Så fort du är "identifierad" av Klarna i butikens kassa (dvs. när du har fyllt i dina kontaktdetaljer osv.) så kommer du att få välja mellan olika betalsätt som presenteras för dig. Alla betalalternativ kanske inte är tillgängliga då det är individuellt, men dessa generellt så finns det fem betalsätt vilka är Swish, kortbetalning, Klarna Direkt, Klarna Faktura och Klarna Delbetalning.

Klarna Checkout tar ingen kreditupplysning direkt i kassan utan ENDAST VID BEHOV om du exempelvis har valt faktura eller delbetalning och inte är "känd" av Klarna sedan tidigare, eller om summan är väldigt hög till exempel. Om en kreditupplysning görs så kommer denna inte att synas för andra som tar en kreditupplysning på dig, exempelvis en bank. Kreditupplysningen kommer heller inte att påverka din kreditvärdighet! Om du inte skulle bli beviljad att handla mot faktura eller delbetalning så behöver du betala av produkten eller produkterna direkt, via exempelvis Swish, kort eller Klarna Direkt (kopplat konto).

De fem betalsätten som normalt erbjuds av Klarna är:

1. Swish - Betala snabb och enkelt via mobilen, inga avgifter tillkommer och betalsättet Swish finns inbyggt i Klarna i kassan.

2. Kortbetalning - Betala för ditt köp omgående, med exempelvis VISA, Mastercard, Eurocard eller American Express, som är integrerat hos Klarna. Supersmidigt och du slipper tänka på att köpet ska betalas framöver, eftersom det redan är betalat! Inga avgifter tillkommer för kortbetalningen och inga av dina kortuppgifter sparas här i webshopen, utan det är hos Klarna som detta finns. Tryggt och smidigt med andra ord.

3. Klarna Direkt - Om du har registrerat dig för Klarna Direkt så kan du slutföra köpet via Bank-ID, då dras pengarna från ditt konto som är kopplat till Klarna (om du har registrerat dig och kopplat samman bankkontot som sagt).

4. Klarna Faktura - Supersmidigt och utan avgifter om du betalar köpet inom 30 dagar. Fakturan skickas från Klarna via mejl till dig efter att vi har skickat din order. Har du Klarnas app eller loggar in på Klarna så går det även att göra ändringar där, för att exempelvis flytta fram förfallodatumet på fakturan, om det skulle behövas av någon anledning (då tillkommer en avgift vilket står beskrivet). Om du vill betala med faktura (och är berättigad till detta) så måste du fylla i korrekta personuppgifter i kassan, annars är detta betalalternativ inte tillgängligt. Vid val av faktura så kommer beställningen ENBART att skickas till din folkbokföringsadress. Kom även ihåg att betala fakturan inom utsatt tid för att slippa påminnelseavgift på 60 kr och dröjsmålsränta (påminnelseavgiften är 29 kr om du har handlat för ett lågt belopp under 60 kr). Om inte fakturan betalas överhuvudtaget så går ärendet så småningom vidare till inkasso, och det är ju inte kul med en massa extra avgifter och tråkigheter!?

5. Klarna Delbetalning - Ibland kan det vara skönt att dela upp betalningen under ett par månader, då finns alternativet delbetalning. Med Klarna Delbetalning så kan du betala i din egen takt från 1/24 delar av totalbeloppet, dock minst 50 kr per månad. Självklart går det fint att betala av hela den återstående skulden på en och samma gång varav kontot för delbetalning avslutas.

Läs gärna igenom Klarnas villkor på deras hemsida:

Klarna Villkor

Här nedan är ett par kontaktuppgifter till Klarna om du vill komma i kontakt med dem.

Ring Klarna:

08-120 120 10

Öppettider telefon:

Mån – Fre 08:00 – 22:00
Lör – Sön 10:00 – 17:00
Helgdagar stängt.

Du hittar även svar på många frågor via Klarnas dedikerade kundtjänst-sida, som finns här:

https://www.klarna.com/se/kundservice/

Där kan du även chatta med Klarna direkt i mobilen eller via datorn.

Om du inte redan har Klarnas app till din smartphone så kan den hämtas antingen via Apple App Store eller Google Play-butiken, beroende på vad du har för telefon. I appen kan man utföra en mängd olika ärenden såsom att se vilka beställningar man gjort, betala fakturor, förlänga förfallodatum och mycket annat. Väldigt smidigt!

Torkarblad.nu är självklart även behjälpliga i den mån som är möjligt gällande frågor om Klarna, skicka ett mejl eller SMS om du istället vill ställa frågorna till oss.


Kvitto:

Efter slutförd beställning så kommer du att mottaga ett kvitto/"faktura" (länk till kvittot) till din e-postadress (vi värnar om miljön och bifogar därmed inget papperskvitto med produkterna). Vid gästbeställning så klickar du på länken "gästspårning" för att se orderuppgifterna osv. Om du inte hittar kvittot/fakturan på köpet så är det bara att kontakta oss så mejlar vi en PDF om så önskas. Har du däremot skapat ett konto i vår e-butik så kan du se tidigare orders m.m. om du loggar in. Notera att fakturan (kvittot) från oss ej skall betalas, det är endast ett kvitto fastän det heter "faktura", all betalning sker som sagt via Klarna.

Har du beställt en produkt där du angivit bil & årsmodell, så kommer längden på torkarbladet / torkarbladen och övrig produktspecifikation att framgå tydligt på detta kvitto.


Avbeställning:

Eftersom vi skickar beställningarna ganska omgående så finns det väldigt lite tid för att avbeställa en order, hör med oss snarast möjligt i så fall, gärna via SMS! Tack! =)


Reklamation/Garanti:

Vi kvalitetskontrollerar samtliga varor innan utskick, men skulle det däremot vara något ursprungligt fel på produkterna så ordnar vi givetvis detta, förutsatt att de inte hanterats fel av dig som kund, dvs. det måste vara ett uppenbart fabrikationsfel. Kontakta oss snarast efter att du mottagit varorna så löser vi det på bästa sätt.

OBS, vi lämnar ingen övrig egen garanti på produkterna, dock ingår det från de flesta av våra leverantörer en viss garantitid från försäljningsdatum. Hör med oss om du är osäker på vad som gäller, vi ämnar alltid att lämna varje kund nöjd!


Ångerrätt/Retur:

Vi har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Du som köpare står för returfrakten och varan ska vara i nyskick då den lämnas tillbaka (vi kontrollerar alla produkter innan utskick så att de är felfria). Kontakta alltid oss innan du returnerar någonting. Notera! Ångerrätten gäller ej produkter som tillverkats på beställning / specialtillverkats enligt dina önskemål, om sådana finnes, med anledning av att dessa inte kan säljas vidare i de flesta fall.


Personuppgiftshantering: 

Vi är extremt måna om våra kunders personuppgifter och andra känsliga uppgifter varav vi aldrig skulle lämna vidare dessa till tredje part! Läs mer om våra användarvillkor här.


Rabattkuponger / rabattkoder: 

Ibland har vi ett smaskigt erbjudande som bara inte går att missa! Här följer lite regler vid användning av just rabattkoder: Kan endast användas inom Sverige, kan endast brukas en gång per kund inom den tidsperiod som kampanjen är aktiv, och slutligen, koderna går inte att kombinera med andra rabattkoder eller produkter som redan är prissänkta, om inget annat står skrivet.


5% rabatt vid köp av två eller fler artiklar: 

Köper du två eller fler produkter i shopen så får du per automatik 5% rabatt, detta framgår i varukorgen där du kan se prissänkningen. Kan ej kombineras med redan rabatterade produkter eller andra rabattkoder. Gäller heller inte vid köp av presentkort.

OBS, produkterna som innehåller ett komplett kit med torkarblad räknas givetvis som en produkt (1 st artikel) och således är det ingen rabatt på dem, ifall du inte lägger till en ytterligare produkt såklart, exempelvis ett bakruteblad eller något annat.


Övrigt:

Vi följer Konsumentverkets lagar och regler för konsumenträtt samt ARN's (Allmänna Reklamationsnämndens) rekommendationer. Vårt mål är som sagt att ni kunder ska vara nöjda, det ska ju inte behöva bli tjafs över ett par torkarblad eller dylikt =)